KFC LENTEZON BEERSE
  • photo
  • photo
  • photo
KLEDIJ BESTELLEN!
TRAININGSPAK

Om de twee jaar krijgen alle jeugdspelers van KFC LENTEZON BEERSE, helemaal gratis een nieuw trainingspak. Het seizoen 16-17 is er weer voor elke jeugdspeler één voorzien.
Dit trainingspak wordt verplicht gedragen om naar de wedstrijden te komen. Dit is de eerste stap om duidelijk herkenbaar en als ploeg naar buiten te treden. Als U graag een tweede trainingspak (van de nieuwe Lentezonlijn) heeft, kan dit besteld worden (zie link onderaan deze pagina)

WEDSTRIJDUITRUSTING

De uitrusting (kousen, voetbalbroekje en shirt) om wedstrijden te spelen wordt volledig door de club voorzien en hoeft U zelf niet voor te zorgen.

     
OVERIGE KLEDIJ
      
Voor KFC LENTEZON BEERSE hebben we samen met onze kledijleverancier JAKO een kledinglijn voorzien. In deze lijn is allerlei trainings-, maar ook vrijetijdskledij voorhanden. Sokken, broekjes, T-shirt, polo, sweater, training, voetbaltassen, ... tot zelfs winterjassen, ... allemaal zitten ze in het assortiment. 
Regelmatig wordt iedereen op de hoogte gebracht van
pas- en koopdagen, die in onze kantine worden gehouden. 
Zowel de kledij die op de koopdagen, als deze die via de webwinkel wordt aangeboden, zijn met
grote kortingen ten opzichte van de catalogusprijs te verkrijgen.

Op alle trainingsvesten, polo's, sweaters, ...  zal het unieke KFC Lentezon-logo gedrukt worden (zie foto hierboven). Op de winter- en coachjassen doen we dit niet standaard. Indien u dit graag anders wil, kan je dit best met Steven Couwenberg bespreken.


Door 
HIER te klikken kan je ons volledig assortiment Lentezonkledij terugvinden.