KFC LENTEZON BEERSE

Clubnieuwtjes

Droevig nieuws, Paul Van Limbergen, vrijwilliger en KFC Lentezonsupporter in hart en nieren, is veel te jong overleden
A-kern draagt zijn steentje bij achter de toog!
Eén maal per maand zal je andere gezichten zien!

Zoals heel wat andere clubs als jaren deden, is KFC Lentezon dit seizoen ook van start gegaan met het inschakelen van onze A-kern spelers bij het werken achter de toog. Daan Pauwels, Dennis Aerts en Dominique Hermans waren de allereerste 'slachtoffers'. Slachtoffers bleek het verkeerde woord, want met veel inzet, plezier en kennis van zaken hebben zij hun ochtendshift perfect laten verlopen. Klanten hebben niet moeten wachten en er stond steeds een mooi kraagje op de pintjes. Klasse! Merci gasten!

Zonder vrijwilligers lukt het niet!

Een club zoals KFC Lentezon, met ondertussen meer dan 550 leden, vraagt heel veel organisatie. En zoals het spreekwoord zegt, "veel handen maken het werk lichter"! Iedereen die zijn of haar steentje (hoe klein ook) wil bijdragen is van harte welkom. Wil je helpen achter de toog, wil een kleine administratieve taak opnemen of ken je wel iets van feestjes organiseren? Laat het horen en je wordt gegarandeerd met open armen ontvangen.
Voetbalderby voorbeeld van high five voor positief sporten!
KFC Lentezon en Kon. Vlimmeren sport strijden op de laatste speeldag op 17 april voor een plaats in de eindronde. Valt de beslissing op de laatste speeldag? Het belooft een sportieve, maar positieve strijd te worden. En dat steunen we graag want het gemeentebestuur, de gemeentelijke sportraad, de dienst sport en de sportclubs slaan de handen in elkaar om positief sporten in onze gemeente te stimuleren.

Sinds 2014 is de stuurgroep 'High Five' actief om het sporten in Beerse positief te beïnvloeden. De voetbalderby tussen KFC Lentezon en Kon. Vlimmeren Sport op zondag 17 april 2016 is hét uitgelezen moment om het initiatief van positief sporten extra in de kijker te zetten. 

Graag blikt de stuurgroep terug op een aantal mooie realisaties, maar kijken ze ook resoluut vooruit met de voorstelling van het actieplan 2016.
Naast de persvoorstelling kan je zelf ervaren hoe jongeren zonder inbreng van scheidsrechter competitiesport positief ervaren en verantwoordelijkheid opnemen. De nieuwe 'High Five'–mascotte zal je op de persvoorstelling aangenaam ontvangen en begeleiden doorheen het ganse programma. Naast de persvoorstelling en praktijkvoorbeeld staat het voetbalgebeuren de ganse namiddag in het teken van fair play.

Je bent van harte uitgenodigd op zondag 17 april 2016 om 13 uur in het gemeentelijk voetbalstadion Hemelrijk - KFC Lentezon - Stadionlaan in 2340 Beerse. Graag tot dan!

Meer informatie? Ronald Van Gils - sportfunctionaris-diensthoofd - tel. 014 61 47 24 - gsm 0496 60 50 36

KFC Lentezon Beerse - stickers sparen bij AD Delhaize Beerse !
Sportclub van het jaar 2015
KFC Lentezon werd tijdens zijn jubileumjaar verkozen tot Sportclub van Beerse!
Hier zijn we zeer trots op.

De groei van de club, het expliciet inzetten op kwalitatieve jeugdwerking, de grote G-werking (reeds 10 jaar), 5 seniorenelftallen (waaronder één damesploeg) en de promotie naar 2de provinciale van ons herenelftal is duidelijk in het oog gesprongen!

De prijs werd overhandigd door Schepen van Sport Hans Cornelis (uiterst rechts op foto) en dankbaar in ontvangst genomen door (vlnr) Rudi Bols, Marc Veulemans, Werner Maes en Ward Mennes.

Een hele, hele dikke proficiat aan iedereen die de afgelopen jaren positief heeft meegewerkt aan deze club. Deze prijs is zeker ook voor jullie allemaal.